Rebalancing/Lichaamswerk

Rebalancing is een vorm van lichaamsgericht werk en massage. Hoe meer we in ons lichaam aanwezig zijn, hoe meer we ervaren en voelen. Door aanraking en diepe weefsel massage kan veel wat in het lichaam vastzit loskomen en kan er een gevoel van vrijheid en ontspanning ontstaan. 

In Rebalancing komen technieken bijeen uit verschillende vormen van lichaamswerk, waaronder Rolfing, Alexander-techniek, Feldenkrais, Tragering, Cranio Sacraal-therapie en Bio-energetica.
We gaan samen onderzoeken wat jouw lichaam je te vertellen heeft.

Trauma

Door onverwerkte traumatische ervaringen neemt onze veerkracht af. Ze blokkeren het natuurlijke ritme en de regulatie van ons zenuwstelsel. Dit kan leiden tot allerlei fysieke, emotionele en psychische klachten. Door het integreren van die opgeslagen overlevingsenergie herstelt onze vitaliteit en veerkracht. 

Kosten rebalancing-sessie

Een sessie van een anderhalf uur en kost € 90,00. Een sessie van een uur kost € 60,00.

Annulering

Wanneer je tot 24 uur van te voren annuleert, worden geen kosten berekend.
Bij annuleren binnen 24 uur reken ik de helft.

Vergoeding door zorgverzekeraars

Ik ben aangesloten bij de LVNT (Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten) en de RBCZ. Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt de Rebalancing-sessies van aangesloten therapeuten geheel of gedeeltelijk wanneer er een aanvullende verzekering is afgesloten. Mindfulness en expatcoaching worden niet vergoed.

Kijk in je polisvoorwaarden bij alternatieve therapie of een natuurgeneeskundig consult vergoed wordt. Op www.vnt-nederland.nl vind je een overzicht van alle zorgverzekeraars.

Alle VNT-leden zijn onderhevig aan het tuchtrecht dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Voor meer informatie over de klachtenregeling : https://www.tcz.nu/index.html

Voor meer informatie, kijk op www.rebalancing.nl.
Bel mij voor een afspraak : 06-50648812