Workshops

asian_flower2Stilte dag
Neem a.u.b. contact op voor meer informatie of aanmelding voor de volgende stiltedagen. Binnenkort zal er ook meer informatie op deze pagina komen over de data en de locaties.

Heerlijk een dagje voor jezelf en met jezelf in stilte doorbrengen en te genieten van een biologische lunch. Door het snelle tempo in ons leven vergeten we vaak om ons af te stemmen op wie we werkelijk zijn en wat we echt willen en kunnen. We gaan dan leven vanuit ons hoofd en verliezen daardoor de essentie van ons leven uit het oog. In stilte kunnen we tot rust komen.

Mindfulness leert je om te accepteren wat er is. Niet te verzetten. Verzetten kost energie. Om met liefdevolle aandacht, zonder oordeel naar onszelf te kijken. Zo creëren we rust en ruimte.

We beginnen de dag met wat yoga oefeningen en een meditatie (ervaring is niet nodig). Na de pauze  maken we kennis  met een “dreamboard/moodboard”. Dit houdt in dat we een collage maken van foto’s uit tijdschriften die ons aanspreken. (Je mag ook je eigen tijdschriften mee nemen).

Na de lunch maken we een wandeling in stilte. Na de wandeling kan je kennis maken met reflexologie en quantum touch. Aan het einde van de dag sluiten we af met een meditatie.